Hallitusjäsenyydet

hallitus konsultointi hallitusjäsenyys hallitustyö ammattilainen

Hallitusjäsenyys-palvelu – päätöksentekoon ammattilaisen varmuutta

Ulkopuolinen hallituksen jäsen tuo kokemusta ja näkemystä yritystoimintaan. Hän on tukena ja kehittämässä yritystäsi teidän tavoitteiden mukaisesti. Tyypillisiä tilanteita ulkopuolisen hallitusjäsenen käyttämiseen on etenkin aloittavan yrityksen ensivaiheet, omistajanvaihdokset tai kasvuyrityksen liiketoiminnan eri kehitysvaiheet.

Hallitusjäsen tuo arvoa

Ammattilainen hallitusjäsenenä tuo arvoa, kokemusta ja varmuutta yritykseen. Olemme sitoutuneita kehittämään yritystänne ja kasvattamaan omistuksene arvoa pitkäjänteisesti.

Hallitusjäsen tuo suunnitelmallisuutta

Ulkopuolinen näkemys yritystoimintaan tuo lisää tietoa ja tukea päätöksentekoon. Hallitusammattilainen tuo systemaattisen kehittämisen liiketoimintaan ja monipuolisen yrityskehitysosaamisen. Yrityksille on usein arvokasta, että omia suunnitelmia ja ideoita on haastamassa ammattilainen, joka ajaa kuitenkin yhteistä asiaa – yrityksen arvon ja liiketoiminnan kehitystä.

”Tiedämme minne olemme menossa. Hallitusammattilaisemme kertoo miten!”

Hallitusjäsenyys-palvelu sisältää aina ilmaisen alkukartoituksen, jonka jälkeen kustannukset tarjouksen ja projektisisällön mukaisesti.

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3