Investoinnit

yrityksen investointi investoinnit hankkeet rahoitus konsultointi

Investointipaketti – suunnitelmalliset hankinta- ja rahoitusratkaisut

Investointien onnistuminen ja kannattavuus on liiketoiminnalle kriittisiä tekijöitä. Ammattilaisemme auttavat investointien suunnittelmallisessa toteuttamisessa. Meidän avullamme investointisi toteutuvat oikea-aikaisina ja autamme myös investoinnin kannattavuuden arvioinnissa.

Kannattavimmat ratkaisut

Investointien toteuttaminen suunnitelmallisesti tuo merkittäviä liiketoiminnallisia hyötyjä. Asiantuntijamme osaavat nähdä, kuinka yrityksesi hankinnat ja rahoitusratkaisut on kannattavinta toteuttaa.

Investointien ammattilainen

Johdamme puolestasi rahoitusneuvotteluita, teemme liiketoimintasuunnitelman ja avustamme investointiavustuksien tekemisessä. Tämä vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaan – tukenasi on vahva ammattilainen.

”Onnistuneet investoinnit loivat liiketoiminnalle vahvan perustan.”

Mitkä ovat liiketoimintasi kehitysnäkymät? Tiedätkö, milloin ja miten pitää investoida, jotta investointi on kannattavinta ja oikea-aikaista. Kysy meiltä, me olemme apunasi liiketoiminnan kehittämisessä.

Palvelun sisältö

  • hankkeeseen perehtyminen
  • kiinteistö ja/tai koneiden sekä kaluston hankinta
  • liiketoimintasuunnitelman kirjoitus
  • investointiavustusten haku
  • rahoitusvaihtoehtojen kartoitus ja rahoitusneuvotteluiden käynti
  • projektin johto

Investointi:

Investointipaketti sisältää aina ilmaisen alkukartoituksen, jonka jälkeen kustannukset tarjouksen ja projektisisällön mukaisesti.

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3