Kasvuyritykselle

konsultointi kasvu yritys kansainvälistyminen neuvonta rahoitus

Kasvupaketti – kehity liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti

Miten näet yrityksesi kehittyvän ja missä haluat olla kolmen vuoden kuluttua? Näetkö yrityksesi kasvun suunnitelmallisena prosessina? Tiedätkö, miten tuet yrityksen turvallista kasvua ja mitkä ovat seuraavat askeleet yrityksesi kehittämisessä? Anna asiantuntijamme auttaa sinua ja viedä yritystäsi suunnitelmallisesti eteenpäin.

Liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti

Me autamme yritystäsi kehittymään suunnitelmallisesti. Analysoinnin jälkeen laadimme asiantuntemuksella suunnitelman, jota kulkemalla yrityksesi liiketoiminta kehittyy tavoitteiden mukaisesti.

Nykytila-analyysi

Teemme kartoituksen, joka kertoo missä yrityksesi tällä hetkellä menee. Miten liikeidea toimii, minkälainen on asiakaskunta ja kuinka tuotteet tai palvelut toimivat markkinassasi.

”Kehityskohteista puristimme irti merkittävää kasvua.”

Palvelun sisältö:

  • nykytila-analyysi
  • yrityksen tavoiteasetanta
  • kasvun askelmerkkien määrittely
  • toimenpidesuunnitelma
  • toteutus yhdessä asiakkaan kanssa

Investointi:

Perustamispaketti sisältää aina ilmaisen alkukartoituksen, jonka jälkeen kiinteä hinta ja sopimuksen ja tarpeen mukaan 1–3 vuoden kumppanuussopimus.

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3