Omistajanvaihdokset

yrityksen omistajan vaihdos konsultti neuvo opastus konsultointi

Omistajanvaihdospaketti – muutokseen oikeat arvot ja askelmerkit

Omistajanvaihdos on merkittävä muutos, jonka onnistumisessa kokenut asiantuntija on arvokas tuki. Omistajanvaihdos ilman ammattilaisen apua voi olla merkittävä riski kaupan molemmille osapuolille. Olemme mukana omistajanvaihdoksissa ja tarjoamme uudelle yrittäjälle tarvittaessa tukea yrityksen jatkamisessa.

Omistajanvaihdon suunnitelma

Yrityksen omistajanvaihdos vaatii huolellisen suunnitelman ja toteutusvaihtoehtojen vertailun ja läpikäynnin. Ammattilaisillamme on kokemusta erilaista lähtökohdista tapahtuvista omistajanvaihdoksista. Onnistunut omistajanvaihdos antaa edellytykset säilyttää yrityksen saavutukset ja uudelle omistajalleen parhaat mahdollisuudet jatkaa toiminnan kehittimästä suunnitelmallisesti.

Arvonmääritys omistajanvaihdoksessa

Yrityksen arvon määrittelyyn vaikuttaa yrityksestä riippuvat ja riippumattomat tekijät, markkinat, skenaariot, tulevat omistajat. Oikea arvon määrittely on monen tekijän summa. Sen selvittämisessä on syytä käyttää ulkopuolisen asiantuntijan apua. Olemme apunasi yrityksen arvon määrittelyssä sekä avustamme myös rahoituksen hakemisessa.

”Minulle jatkuvuus oli ratkaisevan tärkeää yritykseni sukupolvenvaihdoksessa.”

Palvelun sisältö:

  • kirjallinen omistajanvaihdossuunnitelma
  • yhtiön arvonmääritys
  • verottajan ennakkopäätös
  • rahoitussuunnitelma ja avustaminen rahoituksen hakemisessa
  • omistajanvaihdoksen toteutus, kauppakirjat

Investointi:

Omistajanvaihdospaketti sisältää aina ilmaisen alkukartoituksen, jonka jälkeen kiinteä hinta ja sopimuksen ja tarpeen mukaan uudelle yrittäjälle 1–3 vuoden kumppanuussopimus. Uusi yrittäjä voi hyödyntää myös Hallitusjäsenyys-palveluamme.

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3