Yrittäjä

yrityksen kehittämispalvelut kajaani sotkamo kuhmo puolanka suomussalmi hyrynsalmi kainuu

Yrityskeskus palveluksessasi:

Matti Mentilä
yrittäjä
p. 044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Olen toiminut muutaman vuoden yrittäjänä ja hoitanut tänä aikana useiden kymmenien yritysten rahoitusasioita. Näissä on mukana niin yritysten omistajanvaihdoksia kuin myös investointien rahoitusten hakemista.

Yritysrahoitustaustani pankista on ollut hyödyksi siten, että pystyn suunnittelemaan asiakkaiden hankkeet siten, että niihin saadaan rahoitukset järjestymään.

Asiakkaat ovat pitäneet siitä, että en pelkästään neuvo vaan teen asiakkaan puolesta erilaiset asiakirjat, laskelmat ja hakemukset. Näitä ovat mm. liiketoimintasuunnitelmat, tulosennusteet, verottajan ennakkopäätökset jne. Lisäksi kirjoitan tarvittavat hakemukset mm. Ely:n tai Finnveran verkkosivuille.

Lisäksi minulla on hyvät verkostot muihin yrittäjiin, jotka voivat olla Sinulle apuna mm. markkinointi- tai kirjanpitoasioissa.Toimisto sijaitsee Kauppakatu 26 B, II krs., Kajaani – Tervetuloa!
Ollaan yhteyksissä ja tavataan!

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3