Tiimi

yrityksen kehittämispalvelut kajaani sotkamo kuhmo puolanka suomussalmi hyrynsalmi kainuu

Yrityskeskus palveluksessasi:

Matti Mentilä
hallituksen puheenjohtaja
p. 044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Matilla on yli 25 vuoden kokemus johtamisesta ja yritysrahoituksesta useassa eri pankissa. Myös julkishallinnon toiminta on tuttua parin vuoden kuntatyön ansiosta. Näiden työkokemusten ansiosta Matti pystyy auttamaan kasvuyrityksiä niin rahoituksen järjestämisessä kuin myös kaikenlaisen byrokratian hoitamisessa. Opintonsa Matti on suorittanut työn ohessa ja sen ansiosta opittuja asioita on voinut soveltaa heti käytäntöön. Viimeisimpänä koulutuksena on HHJ, eli Tampereen kauppakamarin järjestämä Hyväksytty Hallituksen Jäsen – koulutuskokonaisuus. Lisätietoja Matin taustoista löydät https://www.linkedin.com/in/matti-mentil%C3%A4-0b7a408a/

Vapaa-aika sujuu rakentamisen merkeissä. Omakotitalo valmistui muutama vuosi sitten, mutta autotallin ja terassien rakentamisessa on riittänyt askaretta vuodesta toiseen”.Toimistomme sijaitsee Kauppakatu 26 B, 2 krs., Kajaani – Tervetuloa!
Ollaan yhteyksissä ja tavataan!

Tilaa maksuton tapaaminen.

Käydään yhdessä läpi yrityksesi nykytila, sekä sen pohjalta esiintulleet kehitystarpeet. Saat veloituksetta ammattilaisen arvion, joka auttaa sinua tavoitteittesi saavuttamisessa.

044 231 1812

Ollaan
yhteydessä

Matti Mentilä

044 231 1812
matti.mentila@yrityskeskus.com

Toimisto:
Kauppakatu 26 B, 2. krs, Kajaani
Y-tunnus: 3117961-3